Elif Kaplan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Okulumuzda kaliteyi bir yaşam biçimi haline getirerek öğrenen ve gelişen organizasyon olmak; böylece çağdaş bir kurum haline gelerek diğer okullar ve kurumlar için model olmaktır.

Misyon: Milli Eğitim Temel Kanununun amaçları doğrultusunda okulun, öğretmen, öğrenci ve çevrenin beklenti ve gereksinimlerine uygun hizmet sunarak, Türk Milli Eğitiminin dolaysıyla Türk toplumunun gelişimine katkı sağlamak için varız.

Başarılar: Yeni Açılan Bir Kurum. Başarılarımız var olacaktır.

Saatler: 08.30 - 15.30
Yabancı Dil: İngilizce, Arapça
Servis Bilgisi: ..
Taban-Tavan Puan Bilgileri: - Sınavsız
Okulun Sınav Başarı Durumu: - YÖS sınavında ilk beşte yer almaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: ---- YÖS % 33
Sportif Etkinlikler: - Masa tenisi derecesi
Bilimsel Etkinlikler: - Tubitak fuarları,
Proje Çalışmaları: -TEKNOFEST, TÜBİTAK 4006, OKU-YORUM PROJESİ, BEN OKUYORUM GAZİANTEP OKUYOR PROJESİ, OKULUM TEMİZ PROJESİ, E-TWİNİNG
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: -AB proje başvuruları
Kontenjan Bilgileri: Açık
Diğer Hususlar: Tam gün olan okulumuzun Lise ve Ortaokul bölümleri bulunmaktadır. Yeni açılan Ortaokul bölümünde ikişer sınıf 5 ve 6. sınıflar bulunmaktadır. (2022-202023). Gelecek yıllarda ortaokul sınıfımı her yıl 2 sınıf artacaktır. Liselerde ise YÖS sınavında oaran olarak okulumuz ilk beşte yer almaktadır.

Telefon - 0342 502 5023

WEB - https://elifkaplanihl.meb.k12.tr

Adres - MAVİKENT MAH. 135033 NOLU SK. MAVİKENT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP

Kütüphane Kitap Sayısı :2500
Öğretim Şekli :Tam gün olan okulumuzun Lise ve Ortaokul bölümleri bulunmaktadır. Yeni açılan Ortaokul bölümünde ikişer sınıf 5 ve 6. sınıflar bulunmaktadır. (2022-202023). Gelecek yıllarda ortaokul sınıfımı her yıl 2 sınıf artacaktır.

Yerleşim Yeri - Mavikent Bölgesi, Mavikent Sanayi sitesi, Belediye Toki konutları 5 Etap..

Ulaşım Otobüs, Dolmuş. Üniversite Meydanına 8 km, Akkent Meydanına 4 km, şehir hastanesine 5 km, İstasyon Meydanına ise 15 km ,ve şehrin en güneyinde olan okulumuzun önünden 5 dakika da bir dolmuş geçer.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkez Mavikent Mahallesi 135033 nolu sokak 4/Okul PK:27010 Şahinbey / Gaziantep