İMAM HATİP MESLEK DERSLERİ KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVIMIZI YAPTIK

Anadolu imam hatip liselerinde bütün derslerde olduğu gibi Temel İslam Bilimlerinin/ İHL Meslek derslerinin kazanımlarının edinilme düzeyi, yine din öğretiminin vizyonunda bahse konu hedeflere ulaşılmasında hayatiyet arz etmektedir.

Bu nedenle, derslerin kazanımlarının öğrenciler tarafından edinilme düzeylerinin tespit edilmesi, izlenmesi ve değerlendirilmesi amacıyla Mart 2022 de Anadolu imam hatip lisesi öğrencilerine yönelik Türkiye genelinde her yıl "Temel İslam Bilimleri/İHL Meslek Dersleri Kazanım Değerlendirme Uygulaması" yapılması planlanmaktadır. Bu uygulama sonucunda Türkiye geneli İHL Meslek derslerinin kazanımlarının edinilmesi durumu; sınıf, okul, ilçe ve il bazlı başarı düzeyinin tespit edilmesi gerçekleştirilecektir.

Kazanım değerlendirme uygulaması/sınavı neticesinde okullarında 9, 10, 11 ve 12. sınıf düzeyine göre tüm okullarımızın zorunlu olarak katılacaktır. Okulumuz Mart ayında ki sınavın bir ön uygulaması 28 Aralık tarihinde yapılmıştır.

29.12.2021 1326

05-01-202205-01-2022

Adres:
MAVİKENT MAH. 135033 NOLU SK. MAVİKENT ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP